2010. március 28., vasárnap

Anaid karkötő

Régi vágyam volt ez a karkötő (is). Első nekifutásra nem találtam elég feszesnek a szélét, azért fűztem még egy összekötő sort, de úgy már nem volt az igazi. Így kerültek a szélére a kis kúpos csiszoltak, valószínűleg így marad. Már csak kapocs kellene hozzá, de nem tudtam megállni, hogy meg ne mutassam. Köszönöm Diának a szuper mintát!


2010. március 20., szombat

Koprodukciós karkötő

Süni látott egy karkötőt, ami megtetszett neki, Fidji kitalálta, hogy melyik volt az, és megosztotta velünk a mintát, én pedig rájöttem, hogy nekem is tetszik és megfűztem. (Történt mindez az nlcafe Gyöngyök fórumán, sok-sok hozzászólással ezelőtt, de most volt rá időm, és most lett rá kapocs:))


2010. március 8., hétfő

Nőnapra

Magamnak... Magamtól... Mert megérdemlem :))) (Nem tudtam otthagyni ezt az üvegmedált, amikor megláttam. Majdnem annyira fényképezhetetlen, mint a swarik. Tudom, hogy fűzés szempontjából ez semmiség, de szerintem ehhez a medálhoz nem illik bonyolultabb lánc.))

2010. március 5., péntek

Báli kollekció :)

Egy kedves barátnőm sötétkék báli ruhájához készült, kék és hematit színekben. Először az üvegkavicsos medált készítettem, de ehhez a karihoz a sweety donut-féleség az igazán hozzáillő szerintem. A gyűrűn pedig látszik, hogy nem nagyon szoktam gyűrűt fűzni, de gyakorolni fogom:))

Related Posts with Thumbnails