2009. november 29., vasárnap

Virágok

Már néhány hónapja kinyomtattam Muryzsani virágos medálját, de csak most volt időm nekikezdeni. (Egészen pontosan: az ő blogjából nyomtattam, eredetileg nem tudom, kié ez a kis gyönyörűség.) A minta egyszerűen követhető papírról is, egy kicsit változtattam az utolsó sorban a szélén. De szerintem Zsani nem ilyen méretű gyöngyökből fűzte, mert nekem helyenként csúnyán kilátszik a fűzőszál. Nem adom fel, próbálkozom még más mérettel is, mert szerintem nagyon aranyos.





2009. november 24., kedd

Testvéreknek

Két kedves barátnőmnek, egy testvérpárnak szerettem volna valamit készíteni, ami egyforma is, meg nem is. Így sikerült. (Azért legközelebb már más mintát szeretnék fűzni..)





2009. november 15., vasárnap

Éj királynője

Kinga mintája most került a szemem elé és meg kellett fűznöm :))) Úgy látszik, most újabb gyöngygalléros korszak következik nálam. Köszönöm, Kinga! (A fénykép a szokásosan rossz minőségű ebben az esős időben)

2009. november 9., hétfő

Ajándékok

Ebben az időben nem lehet fényképezni, de gyorsan lekaptam, mielőtt átadtam. (A medál ugyan szerintem inkább karácsonyfadísznek használható, majd készítek egy hordhatóbb változatot is.) Köszönöm a sok segítséget!





Related Posts with Thumbnails